sporttikameravirtapankki

REAALIUUTISET: Maskien Tehosta Ei Ole Näyttöä Joka Tarkoittaa Että Ovat Tehokkaita?

Donate

Wespa
Published on Jun 6, 2021
Hesari uutisoi siitä miten näytön puute ei tarkoita sitä, että näyttöä ei jossain vasemman takataskun pohjalla olisi. Ehkä sitä löytyy jos sitä tarpeeksi kaivelee.
▶ YLE ei halua, että lahjoitat! Älä missään nimessä lahjoita! ;) (Kortit ja Paypal): https://www.donationalerts.com/r/wespa
▶ Suomen Galaktinen Liitto https://suomengalaktinenliitto.net
▶ SGL:n muotikauppa: https://www.etsy.com/shop/SGLkauppa (Back in business!)
▶ Suunnittele helposti oma t-paita, kahvimuki tai vaikka huppari: http://takeashirt.net

Muut kanavani:
▶ LBRY: https://lbry.tv/@Wespa:4
▶ BitChute: https://www.bitchute.com/channel/Wespa/
▶ Tokentube: https://tokentube.net/channel/1676682924/Wespa
▶ Meitsi on myös Gabissa (kuin FB, mutta sensuroimaton!): https://gab.com/Wespa

Bitcoin-lahjoitukset: 1Q3Jcvx8AukSHxafiMhCEtoeBJrhoHsxAC
EOS-lahjoitukset: gezdgojqhege
ETH-lahjoitukset: 0xbB5faCb3ca1614a7215c5F001ee8d1eA9b2b5F33

Lahjoitus tilille:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Laadukas ja laaja musiikkikirjasto käytettäväksesi esim. Youtubevideoihin. Linkistä 10% alennus (normaalisti 11,25 $ / kk).
https://soundstripe.com?fpr=wespa10

Yhteys: wespafin(ät)gmail.com
Olen myös Telegramissa @wespafin ,nimellä Vesa Äijälä sekä Mewessä samalla nimellä.


_____

Artikkelista poimittua: HELSINGIN SANOMAT [Artikkelin satiiriversio]
Lopullista totuutta maskien tehosta koronan torjunnassa ei ole vielä saavutettu, kokeneet suomalaistutkijat pitävät näyttöä hyödyistä selvänä

Se, ettei ole varmaa näyttöä maskien väestötason hyödyistä kaikissa tilanteissa, ei tarkoita että olisi näyttöä maskien hyödyttömyydestä. Toisaalta on varma tieto siitä, että esim. rokotten ottaminen ei estä viruksen levittämistä tai tarttumista. Muista kuitenkin tehdä niinkuin me käskemme. Mitä enemmän olet lammas, sitä enemmän saamme rahaa.

Se, että maskin hyödyllisyydestä on näyttöä vaikkapa sairaaloissa tai maskin voidaan teknisesti osoittaa suodattavan viruksia, ei vielä riitä. Lisää tutkimusta tarvitaan.

Erilaisten koronan torjunnassa käytettävien kasvosuojusten ja -maskien hyödyistä tai hyödyttömyydestä väestötasolla ei ole vieläkään saatu yksiselitteistä näyttöä. Tutkimustulokset vaihtelevat niin kansainvälisesti kuin Suomessakin siitä, missä määrin, missä tilanteissa ja minkälaisilla maskeilla voidaan osoittaa olevan tehoa hengitystievirusten aiheuttamien infektioiden torjunnassa.

Koska maskien tehosta covid 19 -tautia vastaan ei ole ollut tarjolla valmista tutkimusta ja sen tekeminen ottaa aikansa, on asiasta pyritty ottamaan selkoa muun muassa tekemällä katsauksia jo valmiisiin pääosin muita hengitystieinfektioita koskeviin tutkimuksiin. Maskien tehoa on kuitenkin tutkittu muita viruksia vastaan ja on näyttöä, että niistä ei ole hyötyä. Covid on kuitenkin jonkinlainen ihmeellinen supervirus, sillä sitä ei saa esim. sylkinäytteestä, vaan se pitää ottaa tikulla nenäontelosta. Samaan aikaan se kuitenkin leviää jokapuolelle, mutta ei mene kuitenkaan maskista läpi, vaikka viruksen koko on niin pieni, että perusmaski vastaa sitä kuin estäisi kanaverkolla hyttysiä. Ilmeisesti kyseessä on itseajatteleva älykäs eliö, toisin kuin hyttynen joka tyhmänä menee kanaverkosta läpi. Covid sen sijaan on sen verran viisas lammas, että ei halua mennä sille isoista reijistä, koska Fauchi sanoo. Varsinkaan jos sulla on kanaverkon vieressä toinen kanaverkko, tai tässä tapauksessa kaksoismaski.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay