Dr. Bhakdi varoitti rokotteesta – FOX katkaisi LIVE-lähetyksen - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 10, 2020
Arvostettu tutkija, jo eläkkeelle siirtynyt mikrobiologian tohtori Sucharit Bhakdi vieraili Fox News -uutislähetyksessä uutisankkuri Laura Ingrahamin vieraana. Tämä 2.12.2020 lähetetty suora uutislähetys loppui kuitenkin hyvin lyhyeen, kun professori Bhakdi ilmoitti suorassa lähetyksessä, että tulevalle koronarokotteelle ei ole mitään syytä; täysin päinvastoin! Hän sanoi sen olevan suorastaan vaarallinen! Hän varoitti, että tällä tiellä jatkaminen vie teidät kohti omaa tuhoanne. Tämä oli liikaa Fox-kanavalle ja he päättivät haastattelun tähän.

Professori Bhakdi on arvostettu tieteiskirjailija, jonka viimeisimmän kirjan ”Corona false alarm? Facts & Figures” menestys on ollut taattu, kun ihmiset ympäri maailmaa ovat miettineet ja tutkineet sitä, onko tämän koronaplandemian taustalla oleva hössötys, sulkutilat ja maskipakot todella tarpeellisia, tulevasta rokotteesta puhumattakaan. Professori Bhakdi otti tässä lähetyksessä kantaa myös näihin sulkutiloihin sekä sosiaaliseen eristämiseen ja sanoi niiden olevan täysin tarpeettomia.

Herääkin kysymys siitä, miksi tässä maailmassa oikein tehdään sellaisia asioita, joille ei ole tieteellistä pohjaa? Miksi ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet kokea sensuurin tiukentuvan ja sananvapauden kaventuvan samalla, kun heidän muita ihmisoikeuksiaan on viety yhä totalitarisempaan suuntaan päättäjien tyrkyttäessä heille tulevaa koronarokotetta sekä ajaessa lukuisten maiden talouksia alas sellaisen viruksen varjolla, jonka esiintyvyys ei Suomessakaan ole tavallista kausi-influenssaa kummempi.

Katso lisää tekstittämiämme videoita osoitteesta: www.rapsodia.fi

Maailman eliitin salakavalista ja pahantahtoisista suunnitelmista löytyy lisää mm. seuraavalta “The Great Reset” -videolta:
https://rapsodia.fi/the-great-reset-suomenkielinen-tekstitys/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay