Healing Streams (67min kooste) - Parantumiskokous Pastori Chrisin kanssa 14.3.2021

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Mar 22, 2021
Kokosimme 14.3.2021 pidetystä Healing Streams - parantumiskokouksesta Pastori Chrisin kanssa parhaat palat samalle videolle. Tällä videolla Pastori Chris palvelee sairaita ja demonstroi Jumalan voimaa silmiemme edessä. Ihmeitä tapahtuu sekä paikan päällä, mutta myös kaikkialla ympäri maailmaa, kun ihmisiä osallistui jokaisesta maailman maasta kotisohviltaan käsin tähän globaaliin LIVE-lähetykseen!

Tällä videolla Pastori Chris palvelee paikan päällä olevia vakavasti sairaita ihmisiä ja myös videopuhelun kautta osallistuneita henkilöitä kaikkialta ympäri maailmaa. Videolta näet myös sen, miten Jumalan voima ja armo tulee vapautetuksi, jonka seurauksena suuret määrät ihmisiä kaatuvat Jumalan voiman alle. Vaikka tämä parantumiskokous pidettiinkin jo reilu viikko takaperin, sinä voit edelleen vastaanottaa uskon kautta parantumisen kehollesi ja lisää voimaa sekä armoa elämääsi, katsomalla tämän videon ja vastaanottamalla Pyhän Hengen kautta kaiken sen, mitä tarvitset!

Videon loppupuolella Pastori Chris avaa myös ymmärrystämme käsittämään lisää sitä, mitä tässä maailmassa on nyt todellisuudessa meneillään. Ja aivan videon lopussa hän puhuu armon ja siunauksen sanoja kuulijoiden elämien ylle, sekä rukoilee ja vapauttaa Jumalan parantavan voiman!

Katso tämä video ja vastaanota tarvitsemasi ihme heti tänään! Pyhä Henki on täysin ajan ja paikan ulkopuolella, joten Hän pystyy tekemään, mitä tahansa kenen tahansa elämässä, kunhan vain löytyy uskoa Jumalaan!

"Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo." Markus 9:23

Lisää Pastori Chrisin videoita löytyy osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay