Meiltä ollaan viemässä vapaus - Aki... - Jussi-Pekka Samuel

Donate

Cirrata567
Published on Oct 28, 2021
Meiltä ollaan viemässä vapaus - Aki Manninen ⏰?
Aki Manninen julkaisi Instagram-tilillään 25.10.2021 videon, jolla hän jakaa ajatuksiaan tästä nykyisestä maailman tilanteesta, kun meiltä ollaan nyt viemässä vapautta ja itsemääräämisoikeutta.
“Silloin kun itsemääräämisoikeus ollaan viemässä meiltä, niin meidän kuuluu taistella vapautemme puolesta. Kyse ei ole enää rokotteesta. Kyse on nyt siitä, että meiltä ollaan viemässä vapautta. Sananvapaus meillä on jo mennyt sosiaalisessa mediassa niin kun ollaan jo huomattu. Suomalaiset ei anneta vapauttamme pois.
Tämä agendahan on, niin kuin tiedetään päättäjienkin osalta, mennä kohti uutta maailmanjärjestystä (NWO). Tämä on ollut iso troijalainen keppihevonen: korona, piikki ja se passi on nyt se juttu. Nyt kun ne saa sillä passilla jokaisen suomalaisen kahleisiin eli passilla viedään itsemääräämisoikeus.
Ja tämä passi ei ole mistään kotoisin, olit piikitetty tai et. Tämä todella ikävä juttu, että tämä agenda ajetaan tällä tavalla väkisin läpi. Nyt menee aika iso raja tässä ja nyt pitäis jokaisen ottaa järki käteen ja oikeesti miettiä, mihkä ollaan menossa ja mistä ollaan tulossa. Ei millään pahalla, mutta on aika ruveta toimimaan.
Nyt on vaan tullu niin paljon haittailmoituksia näistä piikeistä, että mua huolestuttaa tämä. Mä peräänkuulutan sitä, että kattokaa, että meiltä ei viedä vapautta ja että meitä ei laiteta kahleisiin, koska tämä passi on ihan selkeesti kohti sitä valvontajärjestelmää, mikä tulevaisuudessa tänne maailmaan tulee. Me päätetään omalta osaltamme, ainakin minä päätän, että mua ei rueta valvoon ja holhoon mistään valtiosta. Tää menee ihan järkyttäväksi. Ihmisiltä menee työpaikat, jos ne ei tottele valtioo. Miettikää nyt. Järki käteen täs hommassa.”
Aki Mannisen Instagram: https://www.instagram.com/akimanninenofficial/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay