Intian poliisi hakkaa ihmisiä urakalla

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Jun 28, 2021
Kokoelmavideo, jossa esitellään Intian poliisin toimintaa käytännössä. Siellä päin viranomaiset vaikuttavat olevan innokkaita lyömään kepillä, sekä jopa sananmukaisesti kyykyttämään ihmisiä. Koska videon kesto on yli kaksi ja puoli tuntia, en ole itsekään ehtinyt katsomaan sitä vielä loppuun, mutta nyt ei taideta enää puhua mistään yksittäistapauksesta, tai yhden viranomaisen satunnaisesta ylilyönnistä.

Samalla tulee kokeiltua, voiko Tokentubeen ylipäänsä ladata tämän kokoisia videoita. En ole ennen ladannutkaan tänne näin pitkää videota.

Koska nykyään länsimaissa puhutaan paljon poliisiväkivallasta, niin tässä olisi nyt sitten pitkä videodokumentti Intian viranomaisten puuhista. Jään mielenkiinnolla odottelemaan, että mikä ihmisoikeusjärjestö, poliittinen toimija, tai muu taho alkaa ensimmäisenä kyselemään ääneen, että mitä Intiassa tapahtuu. Tuleekohan Suomeenkin asti jotain kepillä hakkaamisen vastaisia protesteja?

Videon on koonnut Satya Vijay, suuret kiitokset hänelle tästä, ilman näitä videoita emme tietäisi mitä Intiassa todellisuudessa tapahtuu. Käykäähän tutustumassa hänen kanavaansa Youtubessa:
https://www.youtube.com/channel/UCFAMshmIOzSDw-wqqzp24vg/videos

Bitchutessa:
https://www.bitchute.com/channel/ea1DnX4ea9QQ/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay