Hallitus petti kansansa piikeillä - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 21, 2021
Kansa huijattiin ottamaan kokeellinen geeniterapia injektio
Bayer AG:n hallituksen jäsen ja lääkeosaston johtaja Stefan Oelrich viittasi hiljattain mRNA-rokotteisiin tavalla, joka paljasti sitä törkeää petosta, mihin monien maiden hallitukset ovat syyllistyneet valehdeltuaan kansalaisilleen tästä kokeellisesta geeniterapia injektiosta.

"Jos olisimme tehneet kyselytutkimuksen 2 vuotta sitten kysyen kansalta: ‘Haluaisitko kokeilla solu- tai geeniterapia injektiota omaan kehoosi?’ 95% ihmistä olisi todennäköisesti kieltäytynyt siitä."

Hallitukset, media, rokotevalmistajat ja tietenkin se näkymätön varjoissa hääräilevä "eliitti" ovat kaikki yhdessä pettäneet maailman kansakunnat maailmanlaajuisessa salaliitossaan. Ensin he työstivät suunnitelmansa tästä maailmanlaajuisesta pandemiasta. Sitten he loivat itse sitä varten viruksen ja vapauttivat sen väestöön. Seuraavat pari vuotta he lietsoivat pelkoa maailman kansakuntiin, johon he tarjosivat ainoana ratkaisunaan "pelastavaa rokotetta". Jopa muut toimivat ja turvalliset taudinhoitokeinot sensuroitiin ja kiellettiin, että heidän "pyhä rokote-agenda" ei tulisi horjutetuksi.

Kyse ei ole ollut missään vaiheessa ihmisten terveydestä. Jos tämä eliitti välittäisi ihmisten terveydestä, he käyttäisivät resurssejaan nälkää näkevien ihmisten ruokkimiseen. Kyse on ollut alusta asti ja kaiken aikaa vain ja ainoastaan yhdestä asiasta: KONTROLLISTA. Tämä sairaista psykopaateista koostuva pahuuden "eliitti" ahnehtii itselleen tämän itse tekaisemansa pandemian varjolla roppakaupalla lisää kontrollia, rahaa ja valtaa. Rokotepassista alkaa ihmiskunnan synkin painajainen, jos kansat eivät ymmärrä nousta vastustamaan sitä.

Näillä videoilla kerrotaan lisää siitä, miten vallanpitäjät valehtelevat meille:

https://rapsodia.fi/hallitukset-ja-teknojatit-tuhoavat-demokratiamme-robert-f-kennedy-jr/

https://rapsodia.fi/vallanpitajat-valehtelevat/

https://rapsodia.fi/he-valehtelivat-sinulle-2/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina kätevästi tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay