Dr. Buttar: HERÄTKÄÄ ihmiset näkemään valhe – Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Nov 25, 2020
Arvostettu Tohtori Rashid Buttar herättelee jokaista lääkäriä, tiedemiestä ja maapallon asukasta tällä suomeksi tekstitetyllä videolla näkemään karua todellisuutta tämän globaalin pandemian taustalla vaikuttavasta häikäilemättömästä valheiden- ja korruptionverkosta: ”On aika herätä; jos et ole osana ratkaisua, silloin olet vielä osana ongelmaa.” Tohtori Buttar haastaa jokaisen tutkimaan itse näitä asioita ja käyttämään omia aivojaan loogisten johtopäätösten tekemiseen.

Tohtori Buttarin erikoistumisala lääkärina on osteopatia. Hänellä on vuosikymmenten kokemus lääkärin työstä sekä myös paljon erilaista perspektiiviä antavaa kokemusta aikaisemmasta urastaan sotilaana USA:n puolustusvoimissa.

Tohtori Buttar on tullut tunnetuksi myös nyt tämän pandemian aikana tekemistään videoista, joita on bannattu todella rankalla kädellä sosiaalisessa mediassa, koska ne poikkeavat valtamedian näkemyksistä. Useat miljoonat ihmiset ovat kuitenkin ehtineet jo nähdä näitä hänen videoitaan, minkä seurauksena heidän silmänsä ovat avautuneet ja heidän sydämensä ovat inspiroituneet siitä, että nyt on aika alkaa tosissaan taistelemaan oikeuksiemme puolesta.

Lisää suomennettuja videoita löytyy osoitteesta www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay