Pimeyden henkivaltojen vaikutus koronan taustalla - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.info
Published on Aug 8, 2021
Tällä videolla Pastori Chris puhuu siitä, miten Jumala tahtoo meidän ymmärtävän, että näiden tällä hetkellä meneillään olevien maailman tapahtumien taustalla vaikuttaa Assyrian henkivalta. Nämä asiat, jotka ovat tapahtuneet vuoden 2020 alusta alkaen, ovat Assyrian henkivallan johtamia ja aikaansaamia asioita.

Maailman kansakunnat on kidnapattu Assyrian henkivallan toimesta. Monet maailman maat ovat myyneet itsensä lääketeollisuudelle. Tämä on Assyrian henkivallan aikaansaannosta. He eivät voi vapautua tästä itsekseen tai esimerkiksi sitä kautta, että ihmiset lähtisivät kaduille osoittamaan mieltään, vaan jotain hengellistä täytyy tapahtua.

Näin sanoo Herra: "Ilmaiseksi teidät myytiin orjuuteen, ja ilman rahaa teidät myös lunastetaan vapaiksi." Jes 52:3

Monien kansakuntien johtajat ovat allekirjoittaneet sopimuksia, joiden perusteella he ovat myyneet oman maansa kaikkine rikkauksineen ilmaiseksi, saamatta mitään vastineeksi. Näitä maita ei voida vapauttaa rahalla, koska se, mitä he ovat menneet tekemään, on Assyrian henkivallan aikaansaannosta ja tämä Assyrian ies voidaan murtaa ainoastaan voitelun voimasta.

"Ja sinä päivänä hänen taakkansa otetaan pois sinun hartioiltasi ja hänen ikeensä sinun niskaltasi, ja tämä ies tullaan tuhoamaan voitelun voimasta." Jes 10:27 KJV

Meillä on Kristuksen Seurakuntana tämä voitelu. Ja tämä voitelu on ainoa asia, mikä voi murtaa Assyrian henkivallan ikeen maailman kansakuntien yltä. Sillä ei ole väliä, mihin Assyrian henkivalta laittaa ikeensä, koska se tulee tuhotuksi voitelun voimasta.

Assyrian henkivalta edustaa Antikristuksen henkivaltaa. Kaikki, mitä tällä hetkellä tapahtuu, on valmistelua Antikristuksen tulevalle hallintavallalle, jonka aika on Raamatun ilmoituksen perusteella vasta Seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Antikristuksella tulee siis olemaan oma aikansa, jolloin hän pääsee hallitsemaan tässä maailmassa, koska me emme ole enää silloin Seurakuntana täällä maan päällä pidättelemässä häntä. Mutta nyt kun vielä olemme täällä, meidän täytyy käydä rukouksessa tätä kaikkea vastaan hengen ulottuvuudesta käsin, mitä näemme tapahtuvan nyt tässä ajassa Assyrian henkivallan toimesta ja meidän vastuullamme on myös pidätellä kaikkea tätä pahuutta etenemästä enää pidemmälle.

"Vääryyden salainen vaikutus on jo olemassa. Sen (Seurakunnan), joka sitä on vielä pidättämässä, on vain ensin poistuttava tieltä (ylöstempauksessa)" 2. Tess. 2:7

Kuuntele tältä videolta tarkalla korvalla lisää, niin saat varmasti lisää hengellistä näkökykyä Pyhältä Hengeltä siihen, mitä hengellisessä ulottuvuudessa tapahtuu parhaillaan kaiken tämän korona-teatterin taustalla.

Lisää Pastori Chrisin opetuksia löydät osoitteesta: https://rapsodia.fi/category/pastori-chris-lyhyet-videot/

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay