Mielipiteenvapaus vaarassa?

Donate

Rapsodia.info
Published on Oct 24, 2021
Jounin kaupasta tunnetuksi tullut Sampo Kaulanen yllättyi valtavasta palautteen määrästä koskien hänen sanomisia koronarokotteesta ja rokotepassista 17.10.2021 julkaisemallaan videolla. Sadat positiivisen palautteen antajat ovat kiitelleet Sampoa hänen rohkeudesta puhua näistä asioista ääneen. Tämä sai Sampon miettimään, että onko rokote tai rokotepassi aiheena oikeasti sellainen, että se on jo mennyt niin TABUKSI, että ihmiset jopa kiittää siitä, kun siitä uskalletaan puhua?

"Minun mielestä tämä kertoo semmoisen asian, että me on menty aika vaaralliselle alueelle mielipiteenvapauden kanssa. Ei kai me nyt oikeesti olla menossa semmoseen suuntaan, että tästä aiheesta tulee semmoinen mörkö, että se jakaa meidät kahtia."

Kirsi Salo kommentoi Sampon videota kirjoittamalla hänelle näin:

"Hiljentäjät eivät pelkää mielipidettäsi, vaan sitä että sillä on vaikutusta. Siksi se ja sen ilmaisija maalitetaan, mustamaalataan, painostetaan ja vihataan alas. Keinolla millä hyvänsä. Ja se pelottavin on, että tuon tekee esim meidän valtamedia koneistollaan. Ja jopa hyvin kyseenalaisin keinoin, kuten valehtelemalla ja vääristelemällä ihmisen sanomisia tai sitä mitä edustat. Nimimerkillä Kokemusta on. Sananvapaus ja mielipiteenvapaus olisi tällä hetkellä kuin raikas tuulahdus tunkkaisen kaivoksen pohjalla. Poliitikot, THL ja vastaavat tahot näyttävät mallia etunenässä, miten "toisinajattelijoita" tulee vihata turhina yhteiskunnan taakkoina. Ja SITÄ ei kutsuta enää vihapuheeksi ?? Yhteiskunnallisen jakautumisen ja siitä seuraavan räjähdyksen siemeniä kylvetään kuin tahallisesti maahan.?Mielenkiintoiset ovat ajat edessä tällä tiellä. Eniten surettaa ja hirvittää, miten Suomen lapset kestävät tulevat ajat ja ahdistavan painostuksen ja kontrollin ilmapiirin. Ihan viimeisenä se on toivo tulevasta mikä pitää ihmisen mielenterveyden pinnalla, mutta sitä ollaan aina uusilla hulluuden askelilla ottamassa pois. Päättäjät tulevat elämään melkoisen historiallisen tarkastelun alla, kun tämä on ohi."

Tässä pääset Sampo Kaulasen instagram-tilille: https://www.instagram.com/kaulasam/

Lisää ajankohtaisia videoita: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay