3. KAUSI Pastori Chrisin kanssa: 3. viikko: 3. päivä (14.4.)

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Apr 15, 2021
Tervetuloa seuraamaan jälleen Pastori Chrisin pitämää Your LoveWorld Specials -ohjelmasarjaa, jonka 3. kauden 3. päivässä Pastori Chris opettaa todella syvällisesti Jumalan Sanan aarteista tuhatvuotista Valtakuntaa ja Seurakunnan siunauksia koskien. Ne kaikki siunaukset, jotka Jumala on varannut juutalaisille tuhatvuotiseen Valtakuntaan, ovat jo nyt meidän kristittyjen saatavilla!

Tämä lähetys kannattaa todellakin katsoa, jotta osaat vaeltaa uudestisyntyneenä kristittynä Jumalan Sanan, uuden elämäsi ja kaikkien Jumalan sinulle antamien siunausten valossa!

Tässä lähetyksessä Pastori Chris kertoo myös todella pysäyttävästi siitä, kuinka tämä maailma todella toimii. Hän jakaa meille tietoa rokotuksista, eliitistä, Great Reset:stä sekä lääketeollisuuden tavoitteista. Hän kertoo meille siitä, kuinka Saatana on valheen henkenä mennyt jo ammoisina aikoina ihmisiin ja puhunut jopa Jumalan profeettojen suulla johdattaen kuninkaita ja muita ihmisiä harhaan. Nyt onkin todella tärkeää, että meistä jokainen opiskelee todella tuntemaan Jumalaa ja Hänen Sanaansa sekä rukoilee ennen kaikkea kaikkien maailman johtajien puolesta!

“Minun kansani (Seurakunta) tuhoutuu tiedon puutteeseen.” (Hoosea 4:6 KJV)

Lisää Pastori Chrisin opetuksia löydät suomen kielellä osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay