Te ette määräile minua - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Oct 26, 2021
Inspiroiva nuori mies kertoo tällä videolla suorin sanoin, että ihmiset ovat saaneet tarpeekseen tästä korona pelleilystä ja siitä, miten heitä käskyttää sellaiset ihmiset, joilla ei ole siihen laillista oikeutta. Suomalaiset nuoretkin nyt vaan rohkeasti puhumaan ja kertomaan siitä, mitä mieltä olette tästä koronasirkuksesta.

Tässä lainaus videolta:

"Koronapandemia on ohi... Ne, jotka halusivat rokotteen, ottivat jo sen. Ne, jotka eivät halunneet, eivät tule sitä ottamaan. Tämä ei muutu. En odota lupaa Faucilta, Bidenilta tai WHO:lta, te ette hallitse elämääni. Minä olen vapaa yksilö vapaassa maassa. Te ette määräile minua.

Kansalla on valta tässä maassa, joten hallitus tai työnantaja ei voi pakottaa minua yhtään mihinkään. Voitte yrittää, mutta me estämme sen. Jos tahdotte, että talous rullaa, pitäkää rokotepakot poissa. Jos tahdot, että firmasi pyörii, älä pakota rokotteita. Onnea vaan matkaan 50% työvoimalla. Ihmiset on saaneet tarpeekseen siitä, että heitä käskyttää ihmiset, joilla ei ole siihen oikeutta. Me otamme maamme takaisin. Me emme nuodata teidän pakkoja. Ottakaa kaikki pakot, rokotteet, maskit ja passit ja tunkekaa ne omiin persereikiinne, koska meitä ei kiinnosta."

Lisää ajankohtaisia videoita löydät tästä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay