Asiantuntijat Lasten rokottaminen mukamas välttämätöntä

Donate

KIELIKELLO
Published on Mar 16, 2021
Kansalaisten huijaamista jotta saataisiin srerilisoivat myrkkypiikit lapsiimme.!!!!!!
https://www.courthousenews.com/experts-vaccinating-kids-key-to-pandemics-end/?amp=1
Google käännös yllä olevasta artikkelista
Asiantuntijat: Lasten rokottaminen avain pandemiaan

14. maaliskuuta 2021NINA PULLANOYhdysvalloissa ei ole alle 16-vuotiaille lapsille hyväksyttyjä rokotteita. Lapset muodostavat neljäsosan väestöstä, joten rokotteen jakaminen maan nuorille on tärkeää karjan koskemattomuuden saavuttamiseksi.

KSkippack-apteekin omistaja ja proviisori Dr.Mayank Amin antaa rokotteen Aubrie Cusumanolle, kun poika Luca odottaa 11. helmikuuta 2021 Skippackissa, Pa. (Chorus Media Group AP: n kautta)

(CN) - On selvää toivoa, kun vuoden Covid-19-pandemian jälkeen maan korkeimmat terveysviranomaiset ilmoittavat alkavansa kääntyä kulmasta.

Rokotukset kasvavat tasaisesti, ja uudessa ohjauksessa tautien torjunnan ja ehkäisyn keskukset ovat allekirjoittaneet sisätiloissa oleskelun ja naamariton rokotuksen jälkeisen. Yli 35 miljoonaa on rokotettu kokonaan, tai 10,5% amerikkalaisista on lähentynyt immunisointiasteita, jotka voivat vihdoin laittaa Covid-19: n tietullit aikaisemmin.

Mutta lähes neljänneksellä amerikkalaisista ei ole vieläkään rokotetta, jonka on todettu olevan turvallinen heille.

Alle 18-vuotiaat lapset muodostavat lähes neljänneksen väestöstä. Raakalaskelmien mukaan ilman lasten rokottamista olisi mahdotonta rokottaa 80% väestöstä, kuten tohtori Anthony Fauci on määrännyt, lyödä karjan koskemattomuutta ja lopettaa pandemia.

Nykyisessä muodossaan Yhdysvalloissa ei ole alle 16-vuotiaille lapsille hyväksyttyjä rokotteita; Pfizer-rokote on ainoa, joka on hyväksytty vähintään 16-vuotiaille, kun taas Moderna- ja Johnson & Johnson -rokotteet on testattu täydellisesti vain 18-vuotiailla ja sitä vanhemmilla aikuisilla.

Kliiniset tutkimukset ovat nyt kesken. Pfizer ja Moderna käyvät kokeita alle 12-vuotiaiden osallistujien kanssa, ja tuloksia odotetaan tänä kesänä. Kun rokotteet ovat osoittautuneet turvallisiksi näissä ryhmissä, yritykset siirtyvät alempiin ikäryhmiin.

Johnson & Johnson ilmoitti suunnitelmistaan ​​testata rokotettaan imeväisillä, kun tutkimukset on tehty 12-18-vuotiailla.

Teini-ikäiset saavat todennäköisesti rokotuksen tänä syksynä maan ylimmän tartuntatautivirkailijan Faucin mukaan. Nuoremmille ikäryhmille odotetaan todennäköisesti pidempään.

Tiede, miksi rokotteet ovat erilaiset lapsille, ja rokotteiden kehittämisprosessin yksityiskohdat selittävät, kuinka pääsimme tänne.

Lapset reagoivat eri tavalla

Aikuisilla Covid-19-rokotteen haittavaikutukset ovat lieviä. Yleisin on kipu pistoskohdan ympärillä, merkki immuunijärjestelmästä työssä. Jotkut ihmiset ovat kokeneet myös päänsärkyä, väsymystä ja pahoinvointia.

Lapsilla asiantuntijat keskittyvät eniten kuumeeseen ja muihin systeemisiin reaktioihin, jotka vaikuttavat koko kehoon, ei vain yhteen sen osaan.

Nämä reaktiot voivat ilmetä lapsilla eri tavoin, kertoo tohtori Archana Chatterjee, lasten tartuntatautien asiantuntija ja Chicagon lääketieteellisen koulun dekaani.

"Kuumeista lasta arvioidaan joskus hieman eri tavalla kuin aikuista, jolla on kuumetta", sanoi Chatterjee, joka on FDA: n asiantuntijapaneelissa, jonka tehtävänä on suositella rokotteen lupaa. Hän totesi, että Courthouse Newsin puhelinhaastattelussa saadut tiedot eivät heijasta rokotteiden ja niihin liittyvien biologisten tuotteiden neuvoa-antavan komitean tai FDA: n mielipidettä.

Chatterjee selitti, että erityisesti hyvin pienillä lapsilla kuume voi olla merkki vakavammasta infektiosta, kuten aivokalvontulehdus tai keuhkokuume.

"Joten nämä lasten turvallisuustiedot ovat erityisen tärkeitä", hän sanoi.

Joillakin aikuisilla, etenkin toisen annoksen jälkeen, raportoitu huonovointisuus, huono ruokahalu ja oksentelu voivat myös olla osoitus vakavammista terveysongelmista.

"Jälleen nämä lasten oireet tarkoittavat jotain erilaista", Chatterjee sanoi.

Lapset eivät vain reagoi eri tavalla Covid-19-rokotteisiin; ne näyttävät reagoivan eri tavalla itse sairauteen. Lapset sairastuvat vähemmän todennäköisesti Covid-19: stä ja voivat levittää vähemmän koronavirusta.

Joten rokotteen kohdentaminen alkoi aikuisilla, koska tauti kärsi heistä ja etenkin ikääntyneistä ihmisistä.

Chatterjee sanoi, että rokotetutkimukset eivät välttämättä aina ala aikuisilla.

"Paljon aikaa, se riippuu siitä, kenelle rokote on suunnattu", hän sanoi.

Tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa suojaava MMR-rokote kohdistettiin nuorille lapsille, joten lapsilla tehdyt kokeet alkoivat prosessin alkuvaiheessa.

Rokotekokeet rotavirusta vastaan, joka on lasten ripulin johtava syy, "tehtiin melkein yksinomaan lapsilla", Chatterjee sanoi. "Siellä rokotetta on todella sovellettava ja käytettävä."

Covid-19-rokotteiden avulla "kävi jo varhaisessa vaiheessa selväksi, että riskiryhmä oli vanhempi väestö, joten painopiste meni sinne ensin".

Syy siihen, miksi lapsilla on pienempi riski Covid-19: lle, on "vielä vähän mysteeri", Chatterjee sanoi.

Lapsen immuunivaste on erilainen kuin aikuisen, ja näyttää siltä, ​​että lapset eivät tyypillisesti rakenna sellaista immuunivastetta, joka voi saada jotkut aikuiset vakavasti sairaiksi.

Silti lapset voivat edelleen sairastua Covid-19: stä, jopa niillä, joilla ei ole mitään taustalla olevia terveysongelmia.

Yli 3,2 miljoonaa lasta Yhdysvalloissa oli saanut tartunnan koronaviruksella, 4. maaliskuuta saatujen tietojen mukaan American Academy of Pediatrics, ja 253 lasta on kuollut. Kymmenet tuhannet ovat sairaalassa.

Vaikka lapset ovat pieni osa Covid-19-kuolemista, taudin mahdollinen vaara on aliarvioitu, kertoi tohtori James Campbell, lasten infektiosairauksien asiantuntija ja professori Marylandin yliopiston lääketieteellisestä yliopistosta.

"Kun joku kuolee, on vaikeaa. Mutta kun lapsi kuolee, se on erityisen vaikeaa ", Campbell sanoi puhuessaan sekä lastenlääkärinä että vanhempana.

Campbell on voittanut rokotteen testaamisen lapsille. Hän kirjoitti yhdessä näkökannan syyskuussa 2020, joka julkaistiin Clinical Infectious Diseases -lehdessä ja kehotti kliinisten tutkimusten aloittamista. Tuolloin aikuiskokeet Yhdysvalloissa oli jo siirtynyt vaiheeseen 3, kun taas kokeita lapsilla ei ollut aloitettu.

Hallituksen sääntelyviranomaisten ja lääkeyritysten yhteisillä ponnisteluilla onnistuttiin tuottamaan aikuisille tarkoitettu Covid-19-rokote ennätysajassa päällekkäin rokotteiden kehitysvaiheiden kanssa, jotka tehdään tyypillisesti peräkkäin.

Mutta viive aikuisten ja lasten kliinisten tutkimusten välillä voi olla pidentänyt aikaa, joka tarvitaan työn loppuun saattamiseen ja pandemian lopettamiseen.

Karjan koskemattomuuden saavuttaminen on vähäistä, Campbell totesi. Joten vaikka asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että lasten rokottaminen on välttämätöntä 80 prosentin väestön saavuttamiseksi, voimme saavuttaa jonkin verran karjan immuniteettia vain rokottamalla aikuisia.

On kuitenkin muitakin syitä nopeuttaa rokotteen saamista lapsille, Campbell toteaa. Lapsille pandemia on "todella kääntänyt maailmansa ylösalaisin".

Lasten on pitänyt ohittaa urheilu ja bändiharjoittelu, ottaa luokat kotoa - Covid-19 on häirinnyt heidän normaalia elämäänsä kokonaisuudessaan, ehkä enemmän kuin aikuisille.

"Heillä on suuri taakka yhteiskunnassamme tästä pandemiasta, vaikka itse infektio ei olekaan ollut niin vakava", Campbell sanoi. "Infektion seuraukset heidän elämäänsä ovat olleet erittäin vakavia."

Osittain rokotetut perheet, koulut

Presidentti Joe Biden ilmoitti viime viikolla, että kaikki amerikkalaiset aikuiset ovat rokotettavia toukokuun loppuun mennessä. 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien lasten kokeiden tulokset ovat valmiita muutaman kuukauden kuluttua; jakelu voisi alkaa loppukesästä.

Peruskoululaisille rokotus voi alkaa vuoden loppuun tai vuoden 2022 alkuun, Fauci on sanonut.

Tämä jättää useita kuukausiaukon, jossa monet perheet joutuvat rokotettujen vanhempien ja rokottamattomien lasten luo.

Tuon ajan selviäminen vaatii kärsivällisyyttä, sanoi tohtori John Schreiber, Connecticutin lastensairaalan tartuntatautiosaston päällikkö.

"Mukaan minä, perheeni - kaikki haluavat tehdä tämän", Schreiber sanoi. "Se sanoi, että sitä ei ole vielä tehty. Meillä on vielä muutama kuukausi kovaa työtä vielä läpi tämän. "

Schreiber neuvoi perheitä olemaan matkustamatta laajasti, kun heitä rokotetaan vain osittain.

"Olisin todennäköisesti vielä hunker alas vähän", hän sanoi.

Vierailut rokotettujen isovanhempien ja vanhempien kanssa ovat todennäköisesti turvallisia. Joten menee kouluun henkilökohtaisesti, varsinkin nyt, kun useammat opettajat ovat rokotettavia, edellyttäen, että koulut toteuttavat kaikki toimenpiteet viruksen leviämisen välttämiseksi.

Mitä ei voi tapahtua, on kaikkien turvallisuusprotokollien lopettaminen kerralla. Ilman tarpeeksi ihmisiä, jotka on immunisoitu Covid-19: ää vastaan, "me tulemme elpymään uudelleen, jos teemme sen", Schreiber sanoi.

"Luulen, että asteittain laajenemme normaaliksi", hän sanoi.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

sporttikameravirtapankki
Up next
Autoplay