Suurin osa rokotetuista kuolee 3 vuodessa - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 17, 2021
Kanadalainen lääkäri Charles Hoffe kertoo tällä tekstittämällämme videolla 6.7.2021 todella hälyttävistä havainnoista potilaidensa osalta siitä, miten mRNA-rokotteet tukkivat heidän verisuonia niin, että siitä aiheutuu heille keuhkovaltimoiden hypertensio. Lääkäri Hoffe arvioi tästä syystä suurimman osan rokotetuista kuolevan 3 vuoden sisällä. Hän tutki omia potilaitaan D-dimeeritestillä ja havaitsi 62%:lla rokotetuista löytyvän todisteita mikroskooppisista verihyytymistä.

"Yksi pieni Modernan annos sisältää jopa 40 biljoonaa mRNA-molekyyliä. 40 biljoonaa molekyyliä ruiskutetaan käteesi. 75% näistä pienistä paketeista menee imusuoniston kautta verenkiertoosi, vaikka niiden olisi määrä imeytyä soluihin."

"Verisuoniasi reunustavien solujen tulisi olla sileitä, jotta veresi pääsee virtaamaan tasaisesti, mutta nyt nämä pienet piikkipalat ovat siellä. Joten verihyytymien muodostuminen on täysin väistämätöntä, koska verisuonissasi kiertelevien verihiutaleiden tarkoituksena on tunnistaa vaurioituneet verisuonet ja pysäyttää niissä tapahtuva verenvuoto. Kun verihiutaleet tulevat paikalle, ne törmäävätkin nyt näihin COVID-piikkeihin. Verihyytymien muodostuminen on täysin väistämätöntä, koska verisuonet tukkeutuvat."

"Tämä on hirvittävä huolenaiheemme. Eikä ainoastaan pitkän aikavälin synkän ennusteen osalta, sillä jokainen uusi piikki tulee vain lisäämään tätä vahinkoa entisestään, jolloin vahinko tulee vain kasvamaan kumulatiivisesti..."

Tästä löytyy käännetty tekstitiedosto tästä videosta.
https://rapsodia.fi/wp-content/uploads/2021/07/Suurin-osa-rokotetuista-kuolee-3-vuodessa.rtf

Tästä löytyy mikrobiologian professori Sucharit Bhakdin kaksi suomeksi tekstitettyä videota:

https://rapsodia.fi/dr-sucharit-bhakdi-maailman-vaestonmaaran-vahennys/

https://rapsodia.fi/tutkimukset-todistavat-koronarokote-on-tarpeeton-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay