Paholainen on peukaloinut kahta Paavalin jaetta, johtaen monet kristityt toiseen kuolemaan

Donate

VainYksiTie
Published on Nov 25, 2021
Paavalin kirjeiden jakeista Gal. 3:10 & Room. 3:20 puuttuu kreikan sana "Ek", joka tarkoittaa "ulkopuolella". Kun tämä sana lisätään sinne minne se kuuluu, niin käy ilmi että Paavali ei sano: "lakia pitämällä olemme kirottuja".

video credit:

Shaul Aryeh - Brother Yarashalam Paul is for or against the law
https://www.youtube.com/watch?v=Xs0DQ...

Kaikkea mahdollisesti kopiosuojattua materiaalia on videoillani käytetty puhtaasti havainnollistamis- ja kommentointitarkoituksissa. Kanavallani ja sen videoilla ei ole MITÄÄN taloudellisia tai kaupallisia intressejä. Päätarkoitukseni on herättää ajatuksia, sekä harjoittaa ilmaisunvapautta. EN ANNA LÄÄKETIETEELLISIÄ NEUVOJA TAI OPASTUSTA, mutta sanon niistä mielipiteeni.

Fair Use Act Disclaimer:

Fair Use
Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research.
Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

Fair Use Definition
Fair use is a doctrine in United States copyright law that allows limited use of copyrighted material without requiring permission from the rights holders, such as commentary, criticism, news reporting, research, teaching or scholarship. It provides for the legal, non-licensed citation or incorporation of copyrighted material in another author’s work under a four-factor balancing test.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay