Uusi maailmanjärjestys - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 7, 2020
Tässä hyvin silmiäavaava & totuutta pursuava video siitä, mitä tässä maailmassa on ollut tänä vuonna meneillään ja minne suuntaan maailman tapahtumat ovat tulevaisuudessa menossa. Ehdottomasti katsomisen arvoinen!

Pastori Chris opetti Globaalissa Rukouspäivässä 1.12.2020 siitä, kuinka Saatana hallitsee maailman kansakuntia petoksen ja pelon kautta johdattamalla päättäjiä tekemään Jumalan tahdon vastaisia päätöksiä. Saatana myös yllyttää edellä mainittuja henkilöitä sekä maailman rikkaimpiin hallitsijasukuihin kuuluvia ihmisiä tavoittelemaan täysin ihmisoikeuksiamme vastaan olevia asioita; harjoittamaan eugeniikkaa (rotuerottelua) ja pystyttämään COVID-eristysleirejä, jotka on tarkoitus muuntaa todellisuudessa Natsi-Saksan kaltaisiksi keskitysleireiksi. Saatana on myös maailmassa vallitsevan köyhyyden takana eikä maailman rikkaimmat ihmiset ole ollenkaan tyytyväisiä tällä hetkellä, koska periaatteessa kuka tahansa voi rikastua helposti esim. pelien kehittämisen kautta. Nämä rikkaat ihmiset tahtovat saada totaalisen kontrollin itselleen aivan kaikesta: kontrollin meistä ihmisinä sekä kaikesta maailmassa olevasta varallisuudesta. Heidän tahtonaan on ajaa sisään uusi maailmanjärjestys, jossa kenelläkään ei olisi enää omaa yksityisomaisuutta tai edes perusihmisoikeuksia.

Me Jeesuksen Kristuksen Seurakuntana olemme se pysäyttävä voima, joka kykenee laittamaan stopin näille Saatanan suunnitelmille! Nämä suunnitelmat tulevat kyllä vielä tapahtumaan, mutta Raamattu näyttää, että niiden ei tulisi tapahtua vielä, vaan vasta Seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Näin ollen meidän on aika rukoilla ja ottaa auktoriteetti Jeesuksen Kristuksen Nimessä hengen ulottuvuudesta käsin näiden asioiden ylitse, jotta maailmassamme olisi vapaa kulku Evankeliumin leviämiselle ja että jokaisella säilyisi vielä vapaus elää rauhallista ja ihmisoikeuksia kunnioittavaa elämää!

Lisää videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay