Rokotettuja ei haluta lennoille - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 14, 2021
Osa ihmisistä on ottanut koronarokotteen sen pelossa, että eivät pääsisi muuten enää matkustamaan tulevaisuudessa, mutta nyt Skynews.com.au uutisoi siitä, miten lentoyhtiöt ovat ohjeistaneet rokotettuja pysymään poissa lennoiltaan. Espanjassa ja Venäjällä lentoyhtiöt varoittavat rokotettuja välttämään lentämistä verihyytymien riskin takia.

Tämä kertoo jälleen siitä, että me emme voi enää todellakaan luottaa niihin, jotka ovat vallan kahvassa. Tällä hetkellä he vaativat meitä kaikkia osallistumaan globaaliin lääkekokeeseen. Voimme vain kysyä, että miksi ihmeessä?

Jo vuosikymmenten ajan nämä häikäilemättömät globalistit ovat ottaneet pieniä askelia lopullista päämääräänsä kohti. Kaiken taustalla vaikuttaa läpeensä pahoja ihmisiä, jotka tahtovat kontrolloida ja hallita tätä maailmaa ja lopulta yhdistää ihmisen ja teknologian toisiinsa. Tämän hulluuden lopettaminen on kuitenkin meidän omissa käsissämme. Emme voi luottaa hallitukseen, koska hallitus on vallanhimoissaan itse nimenomaan iso osa tätä nykyistä ongelmaa.

Monet tiedemiehet ja lääkärit ovat varoittaneet koronarokotteista seuraavista veritulpista ja valitettavasti kuulemme nyt näistä ikävistä sivuvaikutuksista kaikkialta ympäri maailmaa. Tässä on linkki erittäin tärkeään videoon, jolla mikrobiologi ja epidemiologi, professori Sucharit Bhakdi ilmaisee tieteellisten faktojen perusteella huolensa siitä, miten hän uskoo, että tulevaisuudessa on odotettavissa erittäin vakavia veritulppiin liittyviä oireita nimenomaan niille, jotka rokottautuvat näillä uusilla geeniterapia hoidoilla.

https://rapsodia.fi/dr-sucharit-bhakdi-maailman-vaestonmaaran-vahennys/

Tässä on myös video, jolla Klaus Schwab kertoo jo vuonna 2016 tästä suunnitelmasta, jossa ihmisiin tultaisiin asentamaan mikrosiru, jotta heidät saadaan sulautettua digitaaliseen maailmaan.

https://rapsodia.fi/klaus-schwabin-haastattelu-mikrosiru-great-reset-ja-wef/

Lisää ajankohtaisia suomeksi tekstitettyjä videoita löydät tästä linkistä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay