"Suuri nollaus" ja Tuomas Malisen näkemys

Donate

Qmies
Published on Dec 27, 2020
Liitän tähän kuvaukseen erään katsojan kommentteja ja ajatuksia maailman menosta:
"Maailman talousfoorumin WEF:n tavoite, johon meitä ollaan pääministeri Sanna Marinin johdolla, viruksen varjolla, viemässä:

⭐️"Tervetuloa 2030-luku: en omista mitään eikä minulla ole yksityisyyttä, mutta en koskaan ole ollut onnellisempi!!"⭐️

Kuulostaako mukavan huolettomalta elämältä? Tuohon voisi kuulua bonuksena se, että lainasi nollataan. Liian hyvää, ollakseen totta? Hyvästä en tiedä, mutta jollemme pidä varaamme, meitä ollaan kovaa kyytiä nyt viemässä kohti WEF:n avoimesti lanseeraamaa The Great Reset:iä⭐️

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

⭐️Maailmantalous on romahtanut jo keväällä ja kesällä 2020. Arvio globaalista valtioiden velkaantumisasteesta on +350% yli bkt:n. Keväällä käyttöönotetut velkamoratoriot ovat keinotekoisin elvytyksin (lyhennysvapaat, konkurssikiellot) estäneet talouden normaalin toiminnan eli suhdannevaihtelut. Velanhoitoon kykenemättömät zombie-yritykset ovat lisääntyneet. Etenkin Ranska, Italia ja Espanja ovat hyödyntäneet moratorioita, yllätys yllätys.

⭐️WEF tarjoaa ratkaisuksi keskuspankkivetoista elvytysrahastoa ja digirahaa = the Great Reset- pakettia. Sen tavoitteena on mm.

☆sosiaalinen oikeudenmukaisuus
[kansalaispalkka]
☆4.teollinen vallankumous
[tehokkuuden lisääminen]
☆vihreä vallankumous eli jättirahoitusta vihreisiin investointeihin [ilmastonmuutos-agenda]

⭐️Todellisuudessa kauniilla ajatuksilla myydään polku Suomen ja muiden eu-maiden viemiseksi pikkuhiljaa kohti liittovaltiota ja totaalista kontrolliyhteiskuntaa, jossa yksityinen omistusoikeus poistetaan ja keskuspankkivetoista digirahaa sääntelee valtio. Jokainen ostos, jonka teet, tulisi valtion tietoon, yksityisyytesi häviää. Kiinassa on jo menty tähän ja esim.kommunistista puoluetta kritisoivien ihmisten tilit on jäädytetty. Jos et näe tässä analogiaa 1930-luvun Saksaan, kertaa historia.

⭐️Sanna Marin on WEF:n ja johtajansa Klaus Schwabin mallioppilas. Marin jo väläytteli kansainvälistä rokotuspassia ja sairauskorttia, jolla ihmisten karanteeneja ja liikkumista pystyttäisiin kontrolloimaan. Hyvä Sanna!?

⭐️Maailman talousfoorumi onkin siten maailman fasismifoorumi. Fasismilla tarkoitetaan yrityksien ja valtiovallan täydellistä liittoa. Valta keskittyy pienelle eliitille ja yksilön vapaudet uhrataan yhteisen "hyvän" puolesta.

⭐️Jokainen poliitikko, joka kannattaa elvytysrahastoa, on Suomen vihollinen.

⭐️MEILLÄ ON NYT TASAN KAKSI VAIHTOEHTOA:

1) FASISTINEN KONTROLLIYHTEISKUNTA tai
2) TALOUDEN ROMAHTAMISEN SALLIMINEN JA UUDEN RAKENTAMINEN, TERVE TALOUSKASVU mm.uusien teknologisten innovaatioiden avulla, yksityisyritysten (ei valtion!) johdolla. Esim.uuden energiatekniikan saralla on varmasti paljon potentiaalia.

Lisäksi on syytä muistaa vielä nämä:

?Poliitikkojen EI tule päättää taloudesta. Pääministerimme ei ymmärrä talousasioista hölkäsen pölähdystä.

?Anarkismin ja yksinvaltiuden välillä on kapea vapaan demokratian käytävä, joka toimii vain, jos kansalaisten vastavoima valtion totalitarismille on riittävää.

?Meteoriitteja ja tulivuorenpurkauksia lukuunottamatta mikään ei ole aiheuttanut enemmän tuhoa yhteiskunnassa kuin valtio. Valtio on aloittanut sotia, laittanut ihmisiä leireille, kaasuttanut..

?Kriisejä/pandemioita tulee ja menee, vapautta ei tule myydä kuitenkaan turvallisuuden takia.

Ja sokerina pohjalla, ratkaisuja Suomelle:

??Otetaan takaisin kansallinen itsemääräämisoikeutemme, koska vallan keskittäminen Brysseliin palvelee vain pienen eliitin etuja.

??Markka takaisin + vakavaraiset, kultavarantoon perustuvat yksityiset pankit

??Palataan takaisin Eu:n alkuperäiseen ideaan itsenäisten valtioiden liitosta, tai Fixit "

Muistakaa myös käydä peukuttamassa ja tilaamassa tubettajan kanava: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=wGHFQ1HImc0&feature=youtu.be

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video