Hannah Rohkea Regressio 048.3 Kristinuskoa muinaissuomalaiselle pakanakansalle

Donate

Hannah Rohkea
Published on Jun 15, 2021
Selvänäköistä kanavointia, näkijänä Heidi Kukka ja johdattelijana Hannah Rohkea.
Ryhmä suomalaisia miehiä istuu kokoontuneena keskustelemaan. He ovat rotevia ja selvästi hyvinvoivan näköisiä, pitkätukkaisia ja partasuisia, pukeutuneet nahkavaatteisiin ja vyöllä roikkuu hienoja miekkoja. He ovat suomalaisia pakanoita. He tuntevat elementtien – ilman, tulen, veden ja maan – hyväksikäytön, palvovat luonnonjumalia, tuntevat maagiset pakanalliset riitit ja ovat omassa voimassaan. He ovat saaneet kuulla, että kylään on tulossa kristinuskoon käännyttäjiä.
Käsky on käynyt Roomasta ja ensimmäinen lähetystö saapuu Suomen pakana-alueille. Ruotsin alueelta, jossa puhutaan suomea, on matkaan saatu tulkkeja. On ollut kyllä tiedossa, että Suomessa asuu voimakas pakanakansa, mutta näiden miesten koko, ulkomuoto ja kansan karskius silti yllättävät saarnamiehet, jotka suomalaisiin verrattuina näyttävät elämänenergiaa vailla olevilta pieniltä luikuilta. He joutuvat lähtemään tyhjin toimin takaisin.
Mutta käsky on käynyt käännyttää, jos ei hyvällä niin sitten pahalla. Suomalaisten sotamenestys on ollut huikeaa ja miekoissakin on taikuutta. Porukassa päätetään, että periksi ei anneta. Mutta ylivoima on liian suuri. Kylät poltetaan, naisia ja lapsia tapetaan, miehet taistelevat viimeiseen hengenvetoon asti. On kunniakkaampaa kuolla taistellen kuin alistua käskytettäväksi.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea​ ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista. Linkin kanssa on ilmennyt ongelmia somepostauksiin kopioituna, joten jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, voit laittaa viestiä hannah.rohkea@gmail.com ja lähetän sinulle linkin sitä kautta.
Minut löytää Facebookista sivulta Hannah Rohkea stressinhallinta.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay