Kokeellinen koronarokote – Dr. Simone Gold – Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jan 27, 2021
Tässä todella herättelevä ja puhutteleva video kokeellisia koronarokotteita koskien lääkäri Simone Goldilta, joka on myös America´s Frontline Doctors -lääkäriorganisaation perustajajäsen. Tällä videolla Simone Gold kertoo tarkemmin näistä uusista ja kokeellisista koronavirusrokotteista, joiden vaikutukset mm. istukkaan ja sitä kautta hedelmällisyyteen sekä autoimmuunisairauksien kehittymiseen eivät ole tiedossa. Lääkäri Gold sanookin aivan suoraan, ettei hän itse ei ota tätä täysin kokeellista rokotetta eikä suosittele sitä muillekaan nykyisten tietojen perusteella.

Videon loppupuolella Simone Gold esittelee myös America´s Frontline Doctors -organisaation antamat suositukset koronavirusrokotetta koskien: järjestön lääkärit poissulkevat rokotteen ottamisen täysin alle 20-vuotiailta ihmisiltä, sekä kehottavat myös vahvasti 20-70 vuotiaita ihmisiä kieltäytymään siitä. Yli 70-vuotiaiden osalta lääkärit kehottavat jokaista punnitsemaan itse kokeellisen rokotteen mukanaan tuomat riskit verrattuna tarjolla oleviin tuttuihin ja pitkään käytössä olleisiin lääkkeisiin (hydroksiklorokiini & ivermektiini), joiden on todettu tepsivän myös koronavirukseen. Onkin kohtuutonta, että täysin terveille ihmisille suositeltaisiin sellaista rokotetta, jonka vaarallisuudesta tai tehokkuudesta ei ole tarpeeksi tietoa, kun taas itse selviytymisprosentti koronasta on jopa 99,8% luokkaa.

Samalla Simone Gold oikaisee myös median kautta annetun virheellisen käsityksen siitä, että hydroksiklorokiini olisi jotenkin paha lääke: arvostettu lääketieteen lehti Lancet julkaisi viime huhtikuussa väärennetyn tutkimustuloksen hydroksiklorokiinia koskien, mikä asetti koko lääkkeen todella huonoon valoon ympäri maailmaa sekä pysäytti kaikki meneillään olleet tutkimukset tästä vanhasta ja tunnetusta malarialääkkeestä, jonka on todella todettu toimivan hyvin myös koronan hoidossa! Näin ollen monen kohdalla onkin nyt aihetta pohtia sitä, onko kokeellinen rokote todella parempi ennaltaehkäisevänä hoitona kuin itse hoitona turvallisen ja pitkään käytetyn lääkkeen ottaminen.

Nyt on myös meidän suomalaisten aika tarttua härkää sarvista ja alkaa ottamaan asioista itse selvää sen sijaan, että seuraisimme vain lääkeyhtiöiden & WHO:n talutusnuorassa kulkevia viranomaislähteitämme, kuten THL:ää tai Suomen valehtelevaa valtamediaa!

Onko todella niin, että sinä ja läheisesi tahdotte välttämättä ryhtyä osaksi tätä lääketieteellistä koekaniini-operaatiota, vai odottaisitteko mieluummin rauhassa, josko selviäisitte taudista sairastumatta tai näillä yli puoli vuosikymmentä käytössä olleilla malaria- ja loislääkkeillä?

Tuskin juuri kukaan tahtoisi enää lähteä mukaan tähän lääketieteelliseen koekaniini-operaatioon, jos ihmiset vain tietäisivät kaikki nämä todelliset faktat tähän rokotteeseen liittyen, joka ei siis edes ole rokote. Rokotevalmistajat suoltavat tarkoituksellisesti paljon harhaanjohtavaa tietoa ihmisille ja heidän historiasta löytyy miljardikorvauksia lukuisista aikaisemmista petoksista, joihin he ovat syyllistyneet aikaisemminkin toiminnassaan.

Perheenlisäystä suunnittelevien on myös syytä pohtia päätöksensä tarkkaan, sillä tämä USA:n johtavalle terveysviranomaiselle aiemmin työskennellyt lääkäri, tietokirjailija ja oikeustieteen tohtori tietää mistä puhuu eikä turhaan varoittele ihmisiä näistä vaaroista. Jaetaan rohkeasti tietoa eteenpäin myös täällä Suomessa!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi
Koko tunnin mittaisen Simone Goldin pitämän esityksen kokeellisia rokotteita koskien löydät englannin kielellä osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=z72zIfdnjC4&ab_channel=OrangeTreeMedia
America´s Frontline Doctors: www.AFLDS.com
Simone Goldin mainitseman adressin pääset allekirjoittamaan täällä: www.stopmedicaldiscrimination.org

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video