Pfizerin covid-19 rokotteista enemmän haittaa kuin hyötyä

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 19, 2022
Kanadalaisen Covid Care Alliancen julkaisemat dokumentit (51 sivua) ja tämä video antavat todella huolestuttavia tietoja Pfizerin rokotteista. Nämä dokumentit paljastavat karun totuuden Pfizerin rokotteiden tuomista vakavista haitoista: rokotteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Rokotteiden todellista tehokkuutta on myös selkeästi vääristelty ja peitelty Pfizerin tutkimuksissa.

Tämä kanadalainen ryhmä kuvailee itseään, että he ovat yli 500:an riippumattoman kanadalaisen lääkärin, tiedemiehen ja terveydenhuollon ammattilaisen yhteenliittymä. Ryhmä ilmoittaa olevansa sitoutunut tarjoamaan laadukasta, tasapainoista ja näyttöön perustuvaa tietoa kanadalaiselle yleisölle COVID-19:sta, jotta sairaalahoitojaksoja voitaisiin vähentää, ihmishenkiä pelastaa ja maa palauttaa jälleen normaalitilaan turvallisesti ja mahdollisimman nopeasti.

MRNA-teknologian keksijä Robert Malonen viimeiseksi jäänyt twiitti ennen hänen Twitter-tilinsä sulkemista jakoi linkin juuri tähän kyseiseen videoon liittyen, joten tämä video on todellakin katsomisen arvoinen. MKR Suomi on julkaissut 3.1.2022 tämän videon suomeksi tekstitettynä TokenTube-kanavallaan.

Tässä on suoria lainauksia videolta:

"Pfizerin raportti väitti, että rokotukset ovat turvallisia osoittaessaan 95% tehoa 7 päivän kuluttua toisesta annoksesta, mutta tässä 95% oli kyse todellisuudessa suhteellisen riskin vähenemisestä. Absoluuttinen riskin väheneminen oli vain 0,84%.

Pfizer ilmoitti, että sen rokotteen teho on 95%. Tämä kuulostaa siltä, että se antaisi käyttäjälle 95% suojan. Mutta tämä 95% viittaakin suhteellisen riskin vähenemiseen. Tämä ei kerro sitä, miten paljon todellinen kokonaisriski vähenee rokottamisen seurauksena. Sitä varten tarvitaan tieto absoluuttisen riskin vähenemisestä.

Tutkimus osoitti, että ilman rokotetta koronatartunnan riski oli 0,88%, jonka rokote sitten alensi olemaan 0,04%. Joten se nettohyöty tai absoluuttinen riskin väheneminen tällä meille markkinoidulla Pfizerin rokotteella on siis vain 0,84%. Se 95% taas viittaa suhteelliseen eroon 0,88% ja 0,04% välillä. Tätä tarkoittaa 95% suhteellisen riskin vähentäminen. Suhteellisen riskin vähentäminen tunnetaan hyvin harhaanjohtavana lukuna, siksi FDA suosittelee sen sijaan käytettäväksi lukua absoluuttisen riskin vähentämisestä. Tästä pääsemmekin tärkeään kysymykseen:

Kuinka moni ihminen olisi ottanut koronarokotteen, jos heille olisi kerrottu, että niistä saadaan todellisuudessa vain alle 1% hyöty?"

Täältä löytyy ryhmän julkaisema 51-sivuinen "more harm than good" -presentaatio: https://www.canadiancovidcarealliance.org/wp-content/uploads/2021/12/The-COVID-19-Inoculations-More-Harm-Than-Good-REV-Dec-16-2021.pdf

https://www.canadiancovidcarealliance.org/

Tämä suomennettu video löytyy alkuperäisenä julkaisuna MKR:n TokenTube-kanavalta: https://tokentube.net/v/1137268197/Pfizerin-covid-19-rokotteista-enemm%C3%A4n-haittaa-kuin-hy%C3%B6ty%C3%A4

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay