Totalitaariset hallitukset täytyy pysäyttää – MEP Christine Anderson - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 9, 2021
Me emme alistu hallitusten tyranniaan
Saksalainen MEP Christine Anderson (AfD) vastasi tällä videolla Australian SOS-hätähuutoon osoittamalla täyden tukensa vapaustaistelun puolesta hallitusten harjoittamaa tyranniaa vastaan.

"Tässä ei ole kyse "4. aallon murtamisesta". Tässä on kyse ihmisten murtamisesta. Australia ei tarvitse mitään koronan hävitysstrategiaa. Australia tarvitsee sorron hävitysstrategian. Historiamme aikana toisia tottelevaisuuteen pakottaneet ihmiset eivät ole koskaan osoittautuneet hyviksi ihmisiksi. Ihmiskunnan hyvinvointia on aina käytetty vain tyrannien alibina. Ettekö huomaa, että tämä rokote ei suojaa koronalta? Se suojaa sinua kyllä hallituksesi painostukselta, toistaiseksi. Mutta älä erehdy luulemaan, että tilanne tulisi jatkossa jäämään siihen.

Minä olen saksalainen ja me olemme kysyneet isovanhemmiltamme, että miten he pystyivät vaikenemisen kautta sallimaan sen hirvittävän totalitaristisen hallinnon valtaannousun? Jokainen olisi voinut nähdä sen, jos vain olisi avannut silmänsä ja katsonut. Mutta suuri enemmistö valitsi olla katsomatta. Mitä te tulette kertomaan omille lastenlapsillenne? Aiotteko sanoa, että te ette tienneet? Vai sanotteko, että tottelitte vain käskyjä? Teidän täytyy ymmärtää, että tässä ei ole kyse "4. aallon murtamisesta". Tässä on kyse ihmisten murtamisesta.

Australia ei tarvitse mitään koronan hävitysstrategiaa. Australia tarvitsee sorron hävitysstrategian. Minä osoitan teille tukeni tässä taistelussa vapauden ja demokratian puolesta. Meidän täytyy pysäyttää nämä hallitukset, jotka pyrkivät muuttamaan vapaan ja demokraattisen yhteiskuntamme totalitaristiseksi hallinnoksi. Meidän täytyy tehdä tämä nyt. Meidän täytyy nyt nousta vastarintaan. Meidän täytyy taistella tätä vastaan nyt.

Koska emme ainoastaan oppineet historiaa, vaan vielä tärkeämpänä, olemme ottaneet historiasta opiksemme sen, että vaikeneminen ja tottelevaisuus mahdollistavat tyrannian. Yhdistytään ja tehdään selväksi hallituksillemme, että meitä ei vaienneta. Me emme tottele. Ei, me taistelemme jokaista hallitusta vastaan, joka yrittää alistaa meidät tyranniaan. Me olemme tässä kaikki yhdessä. Kiitos."

Tässä on Christine Andersonin kirjoittama saatekirje tälle videolle suomennettuna:

Hyvät Australian kansalaiset,

SOS-kutsunne demokratian elvyttämiseksi on tavoittanut minut. Olen EU:n parlamentin saksalainen jäsen, ja tällä vastauksellani SOS-kutsuunne osoitan täyden solidaarisuuteni kaikille Australian vapaille kansalaisille. Seison rinnallanne taistelussanne sortavaa ja petollista hallitustanne vastaan, joka polkee kansalaisoikeuksia, vapautta ja ihmisyyttä.

Olimmepa sitten Australiassa, Euroopassa tai Amerikassa, tänä päivänä seisomme pimeän ajan kynnyksellä – kaikkialla eri puolilla maailmaa!

Mutta me pakenemme tätä pimeyttä! Koska kaikkialla eri puolilla maailmaa sadat miljoonat ihmiset taistelevat rinta rinnan poliitikkoja ja teknokraatteja vastaan, jotka hetkellisestä vallastaan huumaantuneina uskovat voivansa edelleen käyttää meitä kansalaisia ja vapauttamme hyväkseen.

Mutta he eivät voi! Koska me taistelemme heitä vastaan. Joka päivä, joka tunti. Me emme enää peräänny! Me jatkamme eteenpäin! Yhdessä! Kunnes totuus ja vapaus ovat vihdoin voittaneet!

Ystävällisin terveisin,

Christine Anderson, MEP (AfD)

Alkuperäinen video on julkaistu Christinen YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=J4TvOrplIHI&ab_channel=ChristineAnderson%2CMdEP

Christine Anderson on myös ollut mukana EU meppien järjestämissä tiedotustilaisuuksissa vastustamassa koronapassia. Täältä löytyy EU meppien suomennetut tiedotustilaisuudet: https://rapsodia.fi/?s=mepit

Tässä lyhyt video, jossa Robert F. Kennedy Jr. puhuu siitä, miten hallitukset ja teknojätit tuhoavat demokratiamme: https://rapsodia.fi/hallitukset-ja-teknojatit-tuhoavat-demokratiamme-robert-f-kennedy-jr/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay