Miten pankkien velkapajatso pelaa - Prof. R. Werner

Donate

AITO Voodoo Denier
Published on May 8, 2021
Oma näkemys:
Nykyisessä tuhokommunismissa nimenomaan tämä työtä tekevä asuntovelkainen verotetaan ja riistetään yhteiskunnan velkaantumisen takia kuoliaaksi. Syy on työpaikkavaltaisten paikkakuntien asuntojen hinnat, jotka on kansan villin velanoton (=ajatus rikastumisesta) avustamana pumpattu hintakuplaan pankkien tyhjästä luoman rahan kanssa keinottelemalla ja täten tämä salattu inflaatio on laukannut kaikissa hinnoissa, nostaen työkustannukset täällä pilviin. Nykyajan asuntovelkainen palkansaaja on vain moderni maaorja. Asuntolainat ovat maaorjuutta.

Siksi kaikissa hinnoissa nykyään (jopa veroissa) on mukana velanhoitokustannuksia. Palkkakustannukset ovat karanneet käsistä juuri näiden velanhoitokulujen, eli tämän velalla pilviin pumpatun hintakuplan takia. Virallisella narratiivilla ilmaistuna tämä ilmiö tunnetaan nimellä ’kustannuskilpailukyvyttömyys’.

Omavaraisuuden tappaa se, että jopa käytetyt maatalouskoneet joille olisi käyttöä pienviljelyssä maksavat nykyään maltaita. Samoin kaikki muu hyödyllinen mitä velalla on saanut ostettua. Miten muuten selitetään se, että esim. 30 -vuotta vanha lähes loppuun ajettu traktori voi maksaa vieläkin monta kymmentä tonnia ? Sen ”arvo” on siis vain noussut, mitä enemmän sitä on käytetty ? En käsitä tätä.

Sen sijaan Aasiasta tuotu rihkama on halpaa ja sen tuontiin on saatu kaikki mahdolliset helpotukset ja vapaudet. Uusia tokmanneja nousee kuin sieniä sateella ja hyllyt pursuaa tätä rihkamaa. Tätä pidetään sitten talouskasvun merkkinä.

Lue ohesta mitä kiinteän omaisuuden hinnat kuplauttamalla saadaan aikaan: https://talousdemokratia.fi/kirjat/referaatti-princes-of-the-yen-by-prof-richard-werner/

Kohta tämä kupla tullaan puhkaisemaan. Tätä mekanismia tämä ’small ruthless international clique’ on käyttänyt jo monta kertaa historian aikana. Tämä ’kuplasta romahdukseen’ -menetelmä on jo moneen kertaan historian saatossa koestettu. Tuo oheinen kirja avaa sitä hienosti. Asiasta on olemassa myös saman niminen video-dokumentti
nimeltä Princes of the Yen: Central Banks and the Transformation of the Economy – https://vimeo.com/110710752

Tämän kupla->romahdus menetelmän tarkoitus on omaisuuden ryöstö, suvereeni valta ja kokonaisten kansakuntien saaminen orjan asemaan, sille ((( A small ruthless international clique ))) joka tätä hommaa kulissien takana ohjaa. Kuplan pumppaus on velkalasson virittämistä kaulan ympärille, ja romahdus on sitä kun siitä narusta sitten vetästään. Näin saadaan lassottua kaikki maallinen omaisuus näille rahanlainaajille.

Aivan kaikki yhteiskunnassamme on tämän cliquen kontrollissa ja kohta omistuksessakin. Pankit ovat tämän poliittisen kontrollin laitoksia. Kansalle on varattu tässä vain velkaorjan rooli ja tuhoutuminen. Tulossa on silkkaa tuhokommunismia, sabotaasia, terroria ja kuolemaa.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay