Wim Hof Menetelmän Turvallisuusohjeet | Nina Kristiina Honkanen

Donate

Niksu24
Published on Nov 14, 2021
Ennen Wim Hof Menetelmän käyttöä (hengitysharjoitukset ja kylmäaltistus) on syytä tutustua näihin turvallisuusohjeisiin.

- Älä suhtaudu tähän metodiin ja näihin tekniikoihin liian kevyesti, ne menevät syvälle ja niillä voi olla valtavan suuria vaikutuksia.
- Älä tee hengitysharjoituksia uima-altaassa, ennen veden alle menoa, suihkun alla tai ohjatessasi mitään kulkuvälinettä, ilman oikeanlaista valvontaa. Harjoittele aina turvallisessa ympäristössä.
- Tee harjoitukset pakottamatta, kasvata asteittain, älä ylitä omia rajojasi.
- Huomaa, että tinnitusoireita voi tulla, jos yrittää liikaa hengitysharjoituksen aikana. Jos näin tapahtuu, ota rennommin tulevissa harjoituksissa. On tärkeää lisätä asteittain, ei liikaa yrittämällä, ei pakottamalla.
Rakkautta, voimaa ja onnellisuutta kaikille!

*Turvallisuusohjeet englanniksi: https://www.youtube.com/watch?v=IFSL_...
*Nina Kristiina Honkanen esittelee Wim Hof Hengitysharjoituksen: https://tokentube.net/v/1158893885/Wim-Hof-Hengitysharjoitus---Nina-Kristiina-Honkanen

*Kuka Wim Hof on:
”Jäämies” Wim Hof on hollantilainen urheilija ja moninkertainen Guinessin Maailmanennätysmies, joka on tunnettu kyvystään sietää äärimmäistä kylmyyttä ja epätavallisista saavutuksistaan. Wim uskoo, että meillä KAIKILLA on potentiaalia tehdä samanlaisia poikkeuksellisia asioita, joita hänen kehonsa sallii hänen tekevän. Tämän vuoksi hän on kehittänyt Wim Hof Menetelmän – hengitysharjoitusten, kylmäterapian ja sitoutumisen yhdistelmän – antaakseen SINULLE työkalut, joiden avulla voit alkaa ohjata omaa kehoasi. Hän on ottanut tehtäväkseen jakaa tämän menetelmän mahdolliset terveysvaikutukset kaikille tekemällä yhteistyötä tieteentekijöiden kanssa kaikkialta maailmasta todistaakseen, että hänen tekniikkansa toimivat. Lisätietoja: www.wimhofmethod.com

Wim Hof Menetelmän Online videokurssit: https://www.wimhofmethod.com/elearning
VISIT THE WEBSITE:
https://www.wimhofmethod.com/
FOR WORKSHOPS/SEMINARS/TRAVELS:
https://www.wimhofmethod.com/activities

=====
Tämän videon musiikki:
Mallet Play with Violin and Piano by Maarten Schellekens
is licensed under a Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Released:2021-10-26
Producer: Maarten Schellekens
Engineer: Maarten Schellekens

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay