Tanzanian presidentti kateissa jo viikkoja

Donate

KIELIKELLO
Published on Mar 16, 2021
https://off-guardian.org/2021/03/12/tanzania-the-second-covid-coup/
Google käännös artikkelista
Presidentti John Magufulin katoaminen saa hänet mahdollisesti toisesta "Covid denier" -valtiopäästä menettämään vallan.

Kit Knightly


Tansanian presidentti John Magufuli on kadonnut. Häntä ei ole nähty julkisuudessa useita viikkoja, ja spekulaatiota syntyy siitä, missä hän voisi olla.
Oppositio on useaan otteeseen syyttänyt presidenttiä sairaalahoidosta ”Covid19: n kanssa” joko Keniassa tai Intiassa, vaikka todisteita siitä ei ole.
Jonkin asiayhteyden lisäämiseksi John Magufuli on yksi "Covid denier" -valtiopäälliköistä Afrikasta.
Hänellä oli tunnetusti toimistonsa toimittanut viisi leimatonta näytettä testattavaksi - vuohi, moottoriöljy, papaija, viiriäinen ja jackfruit - ja kun neljä palasi positiiviseksi ja yksi "epäselväksi", hän kielsi testipakkaukset ja pyysi tutkimaan niiden alkuperän ja valmistuksen .
Aikaisemmin hän on myös kyseenalaistanut oletettujen ”covid-rokotteiden” turvallisuuden ja tehokkuuden eikä ole sallinut niiden käyttöä Tansaniassa.
Länsimaisessa lehdistössä Magufulia on kuvattu "anti-tiedeeksi" ja "populistiksi", mutta ei ole oikeudenmukaista ehdottaa, että Tansanian ihmisten terveys olisi presidentin matala prioriteetti. Itse asiassa se on päinvastoin.
Ensimmäisten vaaliensa voitettua vuonna 2015 hän vähensi valtion palkkoja (mukaan lukien omat) sairaaloiden rahoituksen lisäämiseksi ja AID-lääkkeiden ostamiseksi. Vuonna 2015 hän peruutti itsenäisyyspäivän juhlat ja käytti rahat koleronvastaisen kampanjan käynnistämiseen. Terveydenhuolto on ollut yksi hänen hallinnonsa tärkeimmistä painopisteistä, ja Tansanian elinajanodote on kasvanut joka vuosi hänen ollessaan virassa.
Presidentti Magufulin kielteinen kattavuus on hyvin uusi ilmiö. Puheenjohtajakautensa alussa hän sai jopa hehkuvia kirjoituksia länsimaisesta lehdistöstä ja Sorosin tukemista ajatushautomoista, ylistämällä hänen uudistuksiaan ja kutsumalla häntä "esimerkkinä" muille Afrikan kansoille.
Kaikki tämä muuttui, kun hän puhui Covidin huijaamisesta.
Kun hänet valittiin uudelleen lokakuussa 2020, länsimaalaisessa lehdistössä ilmestyi tavalliset länsimaiden syytökset "äänestäjien tukahduttamisesta" ja "vaalipetoksista", jotka olivat aiemmin ilmoittaneet hänen hyväksyntänsä jopa 96 prosentiksi.
Ja Magufulin vastainen kampanja vauhditti uutta vuotta, kun Mike "valehtelimme, huijaimme, varastimme" Pompeo aloitti pakotteet Tansanian valtion virkamiehiä vastaan ​​yhtenä hänen viimeisimmistä toimistaan ​​ulkoministerinä. Pakotteet johtuivat nimittäin "vaalien väärinkäytöksistä", mutta todellinen todellisuus on se, että se johtuu Tansanian kieltäytymisestä kärsimästä Covid-linjaa.
Aivan viime kuussa The Guardian, aina keihään kärki, kun on kyse "progressiivisesta" hallintomuutoksesta, julkaisi artikkelin:

Afrikan on aika hallita Tansanian anti-vaxxer-presidentti

Artikkelissa ei mainita vuohia, papaijaa ja moottoriöljyä, jotka ovat positiivisia koronaviruksen suhteen, mutta kysytään - hyvin puolueettomalla, journalistisella tavalla:

Mitä vikaa presidentti John Magufulilla on? Monet ihmiset Tansaniassa ja sen ulkopuolella kysyvät tätä kysymystä. "

Ennen kuin jatkat:

Magufuli [ruokkii] anti-vaxersia, kun pandemia ja sen uudet muunnelmat jatkuvat. Hänet on haastettava avoimesti ja suoraan. Välittömästi katsominen altistaa miljoonat ihmiset Tansaniassa ja Afrikan suurten järvien alueella - samoin kuin yhteisöt ympäri maailmaa - tälle tappavalle ja tuhoisalle virukselle.

Kirjoittaja ei sano tarkalleen, kuinka Magufuli tulisi "haastaa avoimesti ja suoraan", mutta nämä artikkelit eivät ole sitä varten. Ne ovat olemassa vain maalaamaan aihe roistona ja luomaan ilmapiiri, jossa "jotain on tehtävä". Mikä tuo "jotain" on - ja todellakin, onko se laillista vai ei, eivät kuulu Guardiania lukevan yleisön asiaan, ja useimmat heistä eivät välitä siitä.
Oh, mennessä, artikkeli on osa Guardianin "Global Development" -osaa, jota sponsoroi Bill ja Melinda Gates -säätiö. Vain niin, että tiedät.
Joten kahden viikon kuluessa siitä, kun The Guardian julkaisi Gatesin tukeman artikkelin, jossa vaaditaan jotain tekemistä presidentti Magufulin kanssa, hän on kadonnut, väitetysti Covidin takia. Hauska miten se toimii.
Vaikka Magufuli ihmettelenään selviää "epäiltyjen Covid19: n" kohtauksesta, kirjoitus on hänen poliittisen uransa seinällä. Ulkosuhteiden neuvosto julkaisi juuri eilen tämän artikkelin, joka väittää pitkälti, että presidentti on menettänyt kaiken auktoriteettinsa, ja päättelee:

rohkea hahmo hallituspuolueen sisällä voisi hyödyntää nykyisen jakson kääntääkseen suuntaansa. "

Alitekstin lukeminen siellä ei ole vaikeaa, jos voit jopa kutsua sitä "alatekstiksi".
Jos tulemme näkemään Tansanian presidentin äkillisen kuoleman ja / tai korvaamisen, hän ei ole ensimmäinen Afrikan valtionpäämies, joka kärsi tällaisesta kohtalosta Covidin aikakaudella.
Viime kesänä Burundin presidentti Pierre Nkurunziza kieltäytyi pelaamasta Covidin kanssa ja käski WHO: n valtuuskuntaa poistumaan maastaan ​​... ennen kuin hän kuoli äkillisesti sydänkohtaukseen tai epäiltyyn Covidiin19. Hänen seuraajansa käänsi välittömästi kaikki hänen Covid-politiikkansa, mukaan lukien WHO: n kutsuminen takaisin maahan.
Se oli ensimmäinen Covid-vallankaappauksemme, ja näyttää siltä, ​​että Tansania voisi hyvinkin olla seuraava.
Jos olisin Turkmenistanin tai Valkovenäjän presidentti, en tekisi mitään pitkän aikavälin suunnitelmia.

SUODATETTU ALLE: CORONAVIRUS, OMINAISUUDET, UUSIN, TANZANIA

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay