Verkkostudio LIVE - "Kansalaisliikkeitä ja masinoituja liikkeitä" - 8.2.2022 alkaen klo 19!

Donate

Verkkostudio
Published on Feb 8, 2022
Viime perjantaina alkanut Convoy Finland osoittautui marssiksi, joka tavoitti merkittäviä tuloksia ja sai aikaan kuohuntaa. Mielenosoitus tuottaa onnistuessaan kansallisia mielenliikkeitä, puhuttaa, siis vaikuttaa. Suoran viikkolähetyksen studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen – odotamme myös yllätysvieraan piipahdusta.

Tänään käydään läpi viime viikonloppuna alkanutta Suomen Convoy-liikettä ja mitä viime viikolla ja perjantain 4.2.2022 kello 18 jälkeen tapahtui, kun Verkkostudion STREEMI-lähetys loppui, jolla on muuten yhteensä noin 80 000 katsojaa, ja ”yörauha” laskeutui varsin yksipuolisena sopimuksena virkavallan kanssa Mannerheimintielle.

Eli mitä opimme ja mistä on puhutta sekä puhutaan. Esimerkiksi siitä, että mitkä on todellisia kansanliikkeitä, mitkä eliitin ja globalistien masinoimia NGO-liikkeitä? Koitetaan päästä jyvälle siitä mitä tapahtui ja mitä tapahtuu.

Verkkostudion suora lähetys Tokentubessa ja Youtubessa, jossa aina aktiivinen LIVE-chatti: Keskustele, kommentoi ja kysy!

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next