Verkkostudio LIVE - "Nettiroviot palavat - Sulkutila kansallismielisille" - 12.1.2021 alkaen klo 19!

Donate

Verkkostudio
Published on Jan 12, 2021
Tänään UMV/UVM Verkkostudio LIVE -viikkolähetyksessä keskitytään Washingtonin vallankaappauksen jälkeen käynnistyneeseen globalistien korporaatioiden informaatiosodan hyökkäykseen kansallismielisiä vastaan, ”nettirovioon”, joka alkoi lähes välittömästi, kun Joe Biden oli ”äänestetty” kongressin istunnossa seuraavaksi Yhdysvaltain presidentiksi.

Nimittäminen tapahtui lopulta ilman mitään käsittelyä todistetuista ja massiivisista vaalipetoksista Yhdysvaltain vaaleissa. Käyttäen savuverhona varsin epäilyttävästi sallittua, ulkopuolelta masinoitua ja lopulta sekalaisen mielenosoittajajoukon suorittamaa hetkellistä USA:n kongressin valtausta 6.1. USA:n patriootit leimattiin ”kansalliseksi uhaksi” ja valtamedia käänsi huomion toisaalle – tulosten epäilijöiden noitavainoihin.

Syyllisyys Washingtonissa tapahtuneesta mielenosoittajien ryntäyksestä USA:n kongressiin on heitetty globalistien hallitseman koneiston voimalla ja säestyksellä presidentti Donald Trumpin harteille, jolla ei kuitenkaan nähtävästi ollut osaa eikä arpaa hänen selkänsä takana masinoituun kahakointiin Capitol Hillillä, joka tapahtui kesken hänen ”Stop the Steal” -mielenosoituksen puheen, jota hän piti Valkoisella talolla.

Varsinainen hyökkäys alkoikin vaalitulokset kyseenalaistavia patriootteja vastaan heti pölyn laskeuduttua Capitol Hillillä.

Presidentti Trumpin ja hänen hallintonsa sulkeminen sosiaalisen median palveluista eskaloitui koko kansallismielistä kenttää ja kaikkia vaalitulosta kyseenalaistavia suuntia vastaan kaikkialla lännessä. Korporaatioiden toimet ovatkin aiheuttaneet internetissä kaaoksen, jonka keskellä ihmiset yrittävät löytää uusia kanavia ja luotettavia alustoja sensuroimattomaan keskustelun jatkamiseen siitä mitä oikeasti Yhdysvalloissa on tahtunut, ja tapahtumassa.

Puheenvuorossa myös päätoimittaja Janus Putkosen lupaama puheenvuoro liittyen toiveita ja uskomuksia herättäneeseen QAnon -liikkeeseen, jonka vuosia jatkuneet lupaukset ”vaikutusvaltaisesta tuesta” voiton takaamiseksi kansallismielisille ovat valuneet tyhjiin 6.1.2021 tapahtumien myötä.

Suora stream-lähetys on katsottavissa Youtubessa ja Tokentubessa, joissa käynnissä myös LIVE-chat – osallistu, keskustele, kysy ja kommentoi! Lähetys katsottavissa jälkilähetyksenä kokonaisuudessaan heti suoran lähetyksen päätyttyä alla olevissa videolinkeissä.

Category

Share Stream

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Stream

Rate stream

Rate stream

Up next