COVID-19-rokotteen haittavaikutukset ovat alkaneet - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jan 14, 2021
Tekstitimme juuri videon Del Bigtreen isännöimästä HighWire -ohjelmasta, jossa hän kertoo siitä, kuinka media promottaa tämän uuden COVID-19-rokotteen turvallisuutta, vaikka se ei ole käytännössä edes läpäissyt minkäänlaisia todellisia turvallisuustestejä. Tämä uusi mRNA-rokote on täysin uudenlainen rokote, jolla tehdään parhaillaan ihmiskoetta eri puolilla maailmaa.

Tällä videolla Del Bigtree ilmaisee suuren huolensa tästä uudesta rokotteesta ja siitä seuraavista haitoista. Valtamediamme ei kerro kansalle COVID-19-rokotteen haittavaikutuksista juurikaan mitään, vaikka haittoja on jo ilmennyt suurissa määrin ympäri maailmaa. Monien kasvot ovat halvaantuneet, satoja ihmisiä on lähetetty päivystykseen rokotteen ottamisen jälkeen ja jotkut ovat jopa kuolleet.

On harhaanjohtavaa kutsua COVID-19-rokotetta ylipäätään rokotteeksi, koska rokotteen määritelmänä on tartunnan pysäyttäminen. Sen pitäisi suojella ihmistä tulevilta sairauksilta ja estää ihmisiä tartuttamasta toisia. Mutta tämän uuden rokotteen kohdalla kyse ei ole alkuukaan tästä, vaan rokote tekee nyt soluistasi viruksen valmistajia. Kun mRNA menee soluihisi, se ei saa immuunipuolustustasi tuottamaan vasta-aineita, vaan se saa solusi tuottamaan itse sairautta. Tässä ei ole siis kyse rokotteesta sen määritelmän perusteella, minkä tunnemme.

Katso tältä videolta lisää ja jaa tätä videota myös rohkeasti eteenpäin omassa elämässäsi oleville ihmisille, jotta välttyisimme täällä Suomessa vakavilta haittavaikutuksilta ja kuolemilta. Kiitos, että olet mukana herättelemässä suomalaisia!

Lisää videoita löydät osoitteesta www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay