sporttikameravirtapankki

Ovatko virukset taudinaiheuttajia? Osa3

Donate

ruotoruohojaruho
Published on Mar 18, 2021
Video on julkaistu alun perin Youtubessa 8.2.2021.
mRNA-rokote
Jos huomaat videon laskelmissa tai muussa sisällössä puutteita tai virheitä, opin mielelläni lisää.

Thomas Cowanin video aiheesta miten rokotuksen kerrottu 95%:n teho on laskettu (12min.): https://www.bitchute.com/video/sqIXrgkEFELR/

Ovatko virukset taudinaiheuttajia -sarjassa käyn läpi Thomas Cowanin ja Sally Morellin tuoreen kirjan (The Contagion Myth) pohjalta erilaisia aiheita.

Kirjassa käydään läpi mm. seuraavia aiheita:
Mikrobiteoria on nykyisen pandemian peruskulmakivi. Sen mukaan virusten muodossa olevat mikrobit ovat vastuussa taudin leviämisestä ihmiseltä toiselle. Jos katsoo syvälle kaiken perustaan ja olemassaoleviin tosiseikkoihin, huomaa että moni asia on ristiriidassa tartuntateorian kanssa.

Oletus nykyiselle pandemialle on, että sen saa aikaan virus, joka aiheuttaa sairastumisen ja on tarttuva. Onko osoitettu, että virus aiheuttaa sairastumisen? Voiko ihminen tartuttaa viruksen toiselle ja saada hänet sairastumaan? Onko tämä osoitettu aiempien tai nykyisen pandemian aikana? Onko jokin muu tekijä, joka aiheuttaa joillekin vakavan sairastumisen? Voisiko siis rokote, joka lupaa ja myös täyttää kaikki odotukset, saada viruksen aiheuttamat oireet katoamaan, loppuisivatko joidenkin ihmisten vakavat selittämättömät oireet, joita on pidetty kyseisen viruksen aiheuttamina?
Mikä saa aikaan ihmisten sairastumisen ns. virustauteihin?

Kysymys ei ole sairastuvatko ihmiset, kysymys on miksi ihmiset sairastuvat.

Thomasin ja Sallyn haastattelu kirjasta The contagion myth:
https://www.facebook.com/watch/?v=180​...

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video