Rokotus on raiskaus

Donate

AITO Voodoo Denier
Published on Nov 14, 2021
Nyt alkoi paljastumaan asiat. Olen jo kauan ihmetellyt mikä hinku näillä on tökkiä metallineulalla ihmisten ja etenkin lasten sisään silkkaa sontaa. Kun lääkitykseen on muitakin keinoja, esim. nieltävä tabletti. Esim. Usa:ssa lapsiin pistetään yli 80-piikkiä ennen aikuisikää. Järjetön määrä siis. Oikeata sarjaraiskaamista.
Selvisi, että kyseessä on rituaalimainen erään uskonnollisen (talmud ?) kultin uhrimeno. Se rokotus, metallineulan survaiseminen lapseen, on siis rituaalimainen raiskaus ja rokotetun kuolema on veriuhri tässä saatananpalvontakultissa.

Covid-19:ää KÄYTETÄÄN ihmisten lääketieteellisen vapauden, siis ihmisten omaa terveyttään koskevan vapauden, ehkäisemiseksi. Maskit päähän! Nöyrtykää! Polvilleen! Sitten: pakkorokotukset kaikille! (ja satojen miljardien voitot joistakin myrkyllisistä narrilitkuista joillekin). Kyseessä on puhdas terrorismi, ja sitä harjoittavat Suomessa hallitus, THL ja yliopistojen immunologiset laitokset professoreineen päivineen. Tämä koronaterrorismi voi täälläkin äityä veriseksi terrorismiksi, lahtaukseksi. Kyllä, hallituksemme ja asiantuntijamme pystyvät siihen, kevyesti pystyvät. Covid-19 avaa terroristeille (hallitukset, mediajätit, korporaatiojätit) kaikki mahdollisuudet ulottaa lonkeronsa mihin tahansa he haluavat. Nykyisin teknologiajätit ovat käytännössä sama kuin lääketeollisuusjätit. Täällä suomeksi lisää tästä petojärjestelmästä https://www.magneettimedia.com/aforismeja-korona-suomesta/
videon lähde:
CHILD KILLERS BROADCAST MASS GENOCIDE OF CHILDREN WORLDWIDE (bitchute.com)
https://www.bitchute.com/video/Q7QprF9Gf5wr/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay